Specialisten in duurzame conservering voor de zakelijke markt

De Romein Industrial Coatings is expert in duurzame conservering van machines, voertuigen, producten, onderdelen en halffabrikaten. In onze grote straal- en spuitcabines verzorgen wij het proces van duurzame conservering - stralen, spuiten, coaten - voor een breed scala aan zakelijke klanten uit heel Nederland, onder meer industrie, fleetowners en wagenparkbeheerders. Dankzij diepe en brede vakkennis kunnen wij (bijna) elke uitdaging aan.

Wij zetten in op langdurige samenwerkingsverbanden op basis van wederzijds vertrouwen

Duurzame conservering van A tot Z

Wij ontzorgen jouw organisatie van A tot Z bij duurzame conservering. Onze service gaat veel verder dan stralen, spuiten en coaten:

Transport

Heb je een groot object dat je wilt laten stralen, spuiten of coaten? Maar heb je zelf niet de mogelijkheid om de machine, het product of het voertuig te vervoeren? Geen nood. Desgewenst nemen wij je ook de zorg voor het (groot) transport uit handen.

Beletteren

Belettering in de huisstijl geeft elk gespoten voertuig de finishing touch. Wil je dat wij jouw auto, bestelbus, vrachtauto, kraan, shovel, tractor of machine kant en klaar voor gebruik afleveren? Dan nemen wij je ook de zorg voor strakke, professionele belettering uit handen. Zo heb je er geen omkijken naar.