Schadeherstel

Met jarenlange ervaring in schadeherstel en spuitwerk herstellen wij al je schades. Of het nu gaat om uitdeuken, vervangen van grote onderdelen of zeer nauwkeurig herstel van kleine componenten: ons vakkundige team specialisten heeft het in de vingers. Schades aan graafmachines, shovels, tractoren, vrachtwagens, bussen, touringcars of trailers, wij herstellen het snel en vakkundig. Ook voor herstel aan andere (metalen) objecten kun je bij ons terecht, zoals hekwerk en machines.

Wij weten precies wat er nodig is voor efficiënte uitvoering van vakkundig en grondig schadeherstel.

Vakmanschap in schadeherstel

Elke schade aan een machine of voertuig is anders. Daarom vergt schadeherstel een grote dosis vakmanschap. Van het uitdeuken van blikschade tot een volledig component van het exterieur vervangen, wij kennen de kneepjes van het vak en weten precies wat er nodig is voor efficiënte uitvoering van grondig schadeherstel.

Stralen en coaten

Is er sprake van grote schade, dan adviseren wij om het voertuig of de machine eerst industrieel te stralen. Na het verwijderen we alle oneffenheden zoals roestvlekken en verfresten voorzien we het beschadigd object van een roestwerende coating. Vervolgens spuiten wij het object zodanig dat het weer uitziet als nieuw.